Belediye Başkanımız Mustafa Semerci Meydan Düzenleme Projesi kapsamında yapılan çalışmaların % 80 oranında tamamlandığını belirterek şunları söyledi,

“ Yaya kaldırımları için ana cadde üzerinde önceden planlanmış yatırımları gerçekleştirmeye başladık. Veysel Atasoy Caddesi ile Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlemeler yaptık. Tabi ki bu düzenlemeleri kafadan yapmadık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden elemanlar geldi bir hafta Devrek’i incelediler uzman kişiler. Devrek’in kaba havasından kurtulması gerektiğini söylediler. Devrek’te prestijli bir meydan olmadığın ifade ettiler. Onların görüşleri doğrultusunda projelerimizi yaptık ve bu projemiz bitme aşamasında yüzde 80 civarında bitti.  Şehir ferahladı vatandaşlarımız yaya olarak rahatlıkla caddelerde gezinti yapabiliyor şimdi. Şunu söylemek istiyorum şu anda ilçemizde yoğun bir gurbetçi akını var. Devrek'e gelen gurbetçilerimiz hizmetten dolayı bize teşekkür ediyorlar, bize Devrek’i Avrupa'yı bir havaya büründürdüğümüzü söylüyorlar. Tabii bunlar insanı memnun ediyor, mutlu ediyor” dedi.