İlçemizde 2017 yılı doğalgaz çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı. Ağalar Mahallesi Fazilet Sitesi civarında başlayan çalışmalar şuanda tüm hızıyla devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “  İlçemize geçtiğimiz yıl doğalgazın verilmesiyle birlikte hava kirliliği sorunumuzu belirli bir oranda çözdük. Geçtiğimiz yıl ilçemize doğalgaz geç verilmişti. Abone sayısı bu yüzden beklenen seviyede olmadı. 1200 civarında oldu. Şimdi yaptığımız görüşmelere göre 4-5 binlere yaklaştığı söyleniyor abone sayısı.  Doğalgaz çalışmaları ilçemizde tamamlandığı zaman ilçemizin havası çok temiz olacak. Bu yılın yatırım çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı. Şuan itibariyle Ağalar Mahallesi Fazilet Sitesi civarındaki sokaklarda tüm hızıyla sürüyor “dedi.