Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler üst yapı yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ekiplerimiz alt yapı yenileme çalışmalarımızın  tamamlandığı sokaklarımızın kullanışsız hale gelen üst yapılarını yeniliyor. Yapılan çalışmalarla sokaklarımız daha kalıcı ve kullanışlı bir üst yapıya kavuşuyor. Çalışmalarımız şuanda İsmetpaşa Mahallesi Tel Sokak’ta devam ediyor.

Çalışmaları yakından takip eden Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “ İlçemizin alt ve üst yapı bakımından sorunsuz bir hale gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor. İçme suyu şehir içi şebeke ana hat yenileme, elektrik, doğalgaz, yağmur suyu gibi alt yapı çalışmalarımızın tamamlandığı sokaklarımızın üst yapısını bir bir yeniliyoruz.  Sokaklarımız bir yandan daha güzel bir görünüme kavuşurken bir yandan da kaldırımların genişlemesiyle birlikte daha kullanışlı geliyor. Daha yaşanabilir bir Devrek için kıymetli hemşerilerimizden aldığımız güç ve destekle çalışmalarımız devam edecek” dedi.