Devrek Belediyesi, Egemenlik Mesire Alanı’nda yaptığı düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalara büyük önem veren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci çalışmaları yakından takip ediyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Semerci, "Artan talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda mesire alanımızı büyütüyoruz.  Daha modern hale getiriyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz için mevcut oyun alanlarının yanında macera parkı adı altında yeni oyun ve eğlence alanları yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız ve gençlerimiz bu alanlarda gönüllerince eğlenebilecekler. Çocuklarımızın, gençlerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Ayrıca vatandaşlarımız için yeni yürüyüş, bisiklet ve koşu yolları yapıyoruz. Bunlarla birlikte çadırlı oturma alanlarının yerine ahşap kamelyalı oturma alanları yapıyoruz. Oturma alanlarımızın yanına barbekü yapıyor, çimlendirme ve çiçeklendirme çalışmasıyla mesire alanımızı daha güzel bir görünüme kavuşturuyoruz. Doğal bir güzelliğe sahip olan Egemenlik Mesire Alanımızda estetik dokunuşlar yaparak hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri ferah ve nezih bir ortam oluşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ortak kullanım alanı olan mesire alanımızın korunması noktasında vatandaşlarımızın daha duyarlı davranmalarını bekliyoruz" dedi.