İlçemizde 2017 doğalgaz yatırım çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar ilk olarak Ağalar Mahallesi Fazilet Sitesi güzergahı başladı. Ardından  Ana hat çalışmaları şuan itibariyle Fazilet Sitesi, Yakamoz Sokak, Güçlüler Yapı Kooperatifi Sokak, Fener Sokak, 100 Evler Sokak ve Sahil Sokak’ta tamamlandı. Ayrıca Karşıyaka Mahallemizin bir çok sokağında da önümüzdeki günlerde doğalgaz çalışması yapılacak. Ana hat çalışmalarının yanı sıra Yeni Mahalle Mezarlıkbaşı Sokak’ta doğalgaz çelik hat çalışmaları başladı. Bu sokağımızdan başlayan çalışmalar meyve-sebze pazarımızın bulunduğu güzergahta ve Çay Sokak'ta devam edecek. Çalışmalar Çomaklar Köprüsüne kadar sürecek. Karşıyaka Mahallemizde yapılacak doğalgaz çalışmalarının ardından bu çelik hattan Karşıyaka Mahallemizin büyük kısmına bu yıl içerisinde doğalgaz verilecek.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, yapılan çalışmalarla Karşıyaka Mahallesi’nin büyük bölümüne ve Ağalar Mahallesi'nin bir kısmına bu yıl içerisinde doğalgaz verileceğini dile getirdi.