30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Devrek Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Cumhuriyet Alanında yapılan etkinliklerde ilk önce sahneye ilçemizin gururu Devrek Belediyesi Şehir Bandosu sahne aldı. Bandomuz muhteşem bir konser vererek vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Belediyemiz Şehir Bandosunun ardından ilçemizin değerli seslerinden Onur Ulusoy’un solistliğinde Grup Hertel sahne aldı. Yerel Sanatçımız Onur Ulusoy ile grubun diğer üyeleri birbirinden güzel eserler seslendirerek büyük alkış aldılar.

Konserlerin ardından düzenlenen havai fişek gösterisi geceye ayrı bir renk kattı. Belediye Başkanvekilimiz Osman Erenoğlu’nun yanı sıra 7’den 70’e her yaştan vatandaş etkinliklerimize büyük ilgi gösterdi.