İlçemizde Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programları yoğun geçti.

Kurban Bayramı dolayısıyla bayramın 1.günü Belediyemiz ve İlçe Kaymakamlığımız tarafından ortaklaşa bayramlaşma programı düzenlendi.

Eski Anaokulu bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programında İlçe Kaymakamı Yakup Güney ile Belediye Başkanvekilimiz Osman Erenoğlu bayram tebriklerini kabul etti.

Programda Başkanvekilimiz Erenoğlu programa katılan vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak hayırlı bayramlar dileklerinde bulundu.

Düzenlenen bayramlaşma programına Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanvekilimiz Osman Erenoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Yıldırım Yörük, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.