Eski Belediye Başkanlarımızdan ve Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarımızdan değerli büyüğümüz Samim Sırrı Yücel'i son yolculuğuna dualarla uğurladık.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Samim Sırrı Yücel Ankara’da yaşamını yitirmişti. Hakkın rahmetine kavuşan Samim Sırrı Yücel’in cenazesi İsmetpaşa Mahallesi’ndeki evinden alınarak Devrek Merkez Yeni Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bir süre makine mühendisi olarak serbest çalışan ve 1968-1973 yılları arasında Devrek Belediye Başkanlığı görevini yürüten Samim Sırrı Yücel, Devrektaş Mütevelli Heyeti Üyeliği ve Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevlerinde de bulundu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Samim Sırrı Yücel’in eşi de emekli öğretmen.

Eski Belediye Başkanlarımızdan değerli büyüğümüz Samim Sırrı Yücel’e Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, dost ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz. Başımız sağolsun.