Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Zabıta Teşkilatı’nın 191.kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Semerci konuyla ilgili yayımladığı mesajında, “ Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Zabıta Teşkilatının bu yıl 191.kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. 1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatımız vatandaşlarımız ile Belediye arasında köprü görevi görmektedir. Zabıta Müdürlüğümüz mesai kavramı gözetmeksizin bütün personeli ile vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetindedir. Vatandaşlarımızın huzur, güvenliği ve sağlığı için büyük bir özveri ve fedakarca hizmet veren Zabıta Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum.

Gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdüren Zabıta Müdürlüğümüzde görev yapan tüm personelimizin Zabıta Haftası’nı ve Zabıta Teşkilatı’nın 191.kuruluş yıldönümünü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.