Devrek Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Uzunsoy ile beraberindeki zabıta müdürlüğü ekipleri Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'ye ziyarette bulundular.

Zabıta Haftası dolayısıyla ziyarette bulunduklarını belirten Zabıta Müdürümüz İsmet Uzunsoy kendilerine verdiği büyük desteklerden dolayı Başkanımıza teşekkür ederek günün anısına çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, " Zabıta ekiplerimiz belediyemizin aynasıdır. Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Zabıta Teşkilatımız vatandaşlarımız ile Belediye arasında köprü görevi görmektedir. Zabıta ekiplerimize çok önemli görevler düşüyor. Sizler de büyük bir özveriyle bu görevleri yerine getirmek için çaba harcıyorsunuz. Halkımızın huzur, güvenliği ve sağlığı için mesai kavramı gözetmeksizin fedakarca hizmet veren Zabıta Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum. Zabıta Haftanızı kutluyor, çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.