Devrek Belediyesi tarafından Ramazan ayının bereketini paylaşmak amacıyla sokak iftarları düzenleniyor.

Devrek Belediyesi, her akşam farklı bir yerde iftar programı düzenleyerek Ramazan ayının bereketini paylaşıyor. Şuana kadar 13 farklı noktada iftar programı yapılırken Ramazan ayı sonuna kadar toplam 19 sokak iftarı düzenlenecek. İftar programları büyük ilgi görürken 6 Haziran 2018 Salı günü İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Ulu Camii önünde düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Yaklaşık 800 kişinin katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlar hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu ve Ramazan sevincini yaşadılar.  İftar programına katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci ve AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek ile birlikte tüm masaları dolaşarak vatandaşların Ramazan aylarını kutladılar.

Ulu Camii önünde düzenlenen ve  Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’nin ev sahipliği yaptığı iftar programına AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, AK Parti ilçe teşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı.