Kültür & Sanat

DEVREK BELEDİYESİNDEN DEZENFEKSİYON TÜNELİ

Koronavirüs salgınlarının başladığı günden bugüne önlemlerini sıkı bir şekilde alarak, ilçenin dört bir yanında sterilizasyon çalışmalarını büyük bir istikrarla sürdüren Devrek Belediyesi, bu kez de dezenfeksiyon tüneli oluşturdu.

SEYİR TERASI PROJESİ YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Devrek Belediyesi, vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek Koronavirüs ile mücadeleyi her gün daha yoğun çalışmalarla sürdürüyor.

AYRINTILAR
DEVREK BELEDİYESİ, BELEDİYEYE AİT KONUKEVİNİN KAPILARINI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA AÇTI

Devrek Belediyesi, ülke olarak zorlu bir süreç geçirdiğimiz bugünlerde yoğun mesai ile çalışan sağlık personellerini unutmadı.

EVDE KALIN, SAĞLIKLI KALIN

İç İşleri Bakanlığı tarafından 65 yaş üstü büyüklerimiz için sokağa çıkma konusunda sınırlama getirilmişti.

AYRINTILAR
BAŞKAN BOZKURT, “REGAİB KANDİLİ, MÜSLÜMANLAR İÇİN MANEVİ İKLİME GİRİLDİĞİNİN EN BÜYÜK HABERCİSİDİR”

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

AYRINTILAR
BAŞKAN BOZKURT, “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR”

Devrek Belediye Başkanı Çetin BOZKURT, Çanakkale Zaferi’nin 105. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

DEVREK BELEDİYESİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Devrek Belediyesi’nin, İlçemizde Koronavirüs (Covid19)e karşı aldığı tedbirler kapsamında kurum ve kuruluşlarda uyguladığı dezenfektasyon işlemi devam ediyor.

BAŞKAN BOZKURT’UN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Devrek Belediye Başkanı Çetin BOZKUR, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Bozkurt mesajında şu ifadelere yer verdi.

ZABITA EKİPLERİ HİJYEN DENETİMİ YAPTI

Devrek Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Uzunsoy beraberindeki zabıta ekibi, ilçemizde bulunan çay ocağı, lokanta gibi yeme içme alanında faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi.

İLÇEMİZE GİRİŞ ÇIKIŞ TABELALARI YENİLENDİ

Devrek Belediyesi tarafından ilçemize giriş çıkış tabelaları yenilendi.

DEVREK, DEZENFEKTE EDİLİYOR

Sıklıkla ve düzenli olarak çöp konteynerlarını dezenfekte eden Devrek Belediyesi, daha kapsamlı bir dezenfekte çalışması başlattı.

AYRINTILAR
BAŞKAN BOZKURT, “DÜNYAYI GÜZELLEŞTİREN KADINLARDIR”

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı yayımladı.