Kültür & Sanat

BELEDİYEMİZ PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI

Belediyemiz bünyesinde çalışan memur ve sözleşmeli personeller İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında sağlık taramasından geçiriliyor.

AYRINTILAR
AYIPTIR, YAZIKTIR, GÜNAHTIR !!!

Çöpleri toplamak belediyemizin görevi olabilir fakat çevreye karşı duyarlı olmak hepimizin sorumluluğudur!

TIKIR TIKIR ÇALIŞIYORUZ

Başkanımız Çetin Bozkurt, Vedat Ali Özkan Caddesinde devam eden alt ve üst yapı yenileme çalışmalarını yakından takip edİyor.

CHP ÇAYDEĞİRMENİ BELDE BAŞKANINDAN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaydeğirmeni Belde Başkanı Murat Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

BAŞKANIMIZ AİLE HEKİMLERİNİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt, Devrek Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

FIRINLAR DENETLENDİ

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren ekmek ve simit fırınlarını denetledi.

DEVREK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

Devrek Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Çetin Bozkurt başkanlığında Belediye Sosyal ve Kültür Tesisleri Toplantı Salonu'nda yapıldı.

DEVREK BELEDİYESİ SEPET ÖRÜCÜLÜĞÜ KURSU AÇIYOR

Belediyemiz tarafından “Sepet Örücülüğü Kursu” açılacak.

ZONGULDAK VALİMİZ DEVREK'TE

Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt, bazı toplantı ve ziyaretler için ilçemize gelen Zonguldak Valimiz Mustafa Tutulmaz'a eşlik etti.

PAZAR ALANI DENETLENDİ

Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt, Köy Ürünleri Pazarı, Konfeksiyon Pazarı ve Sebze-Meyve Pazarını ziyaret ederek denetimlerde bulundu.

VEDAT ALİ ÖZKAN CADDESİNİN ALT VE ÜST YAPI SORUNLARINI ÇÖZÜYORUZ

Devrek’in en işlek caddelerinden biri olan ve yıllardır ihmal edilen Yeni Mahalle Vedat Ali Özkan Caddesi’nin alt ve üst yapı sorunlarını çözüyoruz.

BÜYÜKLERİMİZE HÜRMET VE SAYGIDA KUSUR ETMEMELİYİZ

Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’nın başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.