Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Semerci mesajında, “Üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlar ve beklentilerle 2019 yılına kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bir yılın yaşanmışlıklarını daha geride bırakarak, yeni umutlar ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Her yeni yıl bir dönüm noktasıdır. Bu dönüm noktalarını yeni ve güzel başlangıçlar yapmak, geleceğe taşınan umutları gerçeğe dönüştürmek için iyi bir fırsat olarak görmeliyiz. Tüm dünya olarak sevgiye, barışa ve hoşgörüye fazlasıyla ihtiyaç duyduğumuz bu zaman diliminde yeni yıl bizler için umut kaynağı olacaktır. Göreve geldiğimiz günden beri artarak devam eden hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor, kıymetli hemşerilerimizden aldığımız güç ve destekle daha yaşanabilir bir Devrek için çalışıyoruz. 2018 yılı yoğun belediyecilik çalışmalarıyla geride kalırken, yeni yılda da hizmetlerimiz halkımızın teveccühüyle aynı heyecan ve azimle devam edecektir. Güzel ilçemizin geleceği için 2019 yılında da ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve çabası içerisinde olacağız.  Bu yeni yılın tüm umut ve beklentilerimizin karşılandığı bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının ülkemize, milletimize, ilçemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.